Hello ebelibadi. Welcome to my "pretty cool" blog










I Want Be Your Superman ! :')
Saturday, November 26, 2011 | 6:35 AM | 0 stalker(s)

Ye , anda ! anda comel sangat ! suka2 :B btw , rindu anda lah :/ nak jumpa anda ! hari rabu ni tgk Breaking Dawn jom ? saya dpt GreenLight ;) boleh treat Kinder Beuno anda tuh :') btw, sorry ilmam aku tak dpt nak ikot kau tgk bola hari ni kt Hakim Bistro -.- aku ingat hari ni balik kampung then mak aku ckp esok baru balik. melepas dah T.T nak sorak dgn kau doh ! :3 dan rahim aku rindu kau , balik kampung tak bagi tahu aku. Arif ! sumpah kelakar kau tadi , mintak duit sorang sorang nak beli maggie . time aku mintak kau tak kasi T.T sedih doh .. Okay , that all today :) have a Great day today !



Older NEWER



Amirul Asyraf. Fifteen, Rawang.




DSLR
iPod
8A's for PMR
Life partner




ShoutMix chat widget