Hello ebelibadi. Welcome to my "pretty cool" blog










Cameron Highland ^^
Monday, November 28, 2011 | 7:13 AM | 0 stalker(s)

Ha ! ni afnan :3 comel kan ? Bhaha ! mcm abg dia #kgedik . Penat doh duduk dlm kereta 5/4 jam pegi rumah nenek then pegi Cameron Highland . aku tunggu jea bila nak sampai -.- tangkap gambar sorang2 dkt seat belakang (Y) then sampai terus beli sayur dulu .. hirup udara segar dkt sana , sejuk lagi :/ . Round2 kt situ beli 'Strawberi Cream' YumYum !! even demam time tuh . Then mak belanja cendawan goreng .. nampak pulak kedai baju , terus beli baju utk dia .. Fav colour pulak tuh <3 then time balik terus jem -.- damn ! pegi pasar malam beli mcm2 , haha (gemuk aku nanti) sambil tngok bola .. sumpah frust kalah 2-3 dah elok2 leed then leka (Y) 15minit lepas tuh , online kejap then pakcik ajak tgk bola Liver lwn M.City kt kedai makan . Pakai baju M.United sokong Liver (Y) nasib seri kalau tak dah kena bahan dgn aku kt kedai tuh .. balik around 2.30 .. Esok pakcik ajak pegi mancing then saya bangun lambat T.T Err melepas .     FSMJ <3


I Want Be Your Superman ! :')
Saturday, November 26, 2011 | 6:35 AM | 0 stalker(s)

Ye , anda ! anda comel sangat ! suka2 :B btw , rindu anda lah :/ nak jumpa anda ! hari rabu ni tgk Breaking Dawn jom ? saya dpt GreenLight ;) boleh treat Kinder Beuno anda tuh :') btw, sorry ilmam aku tak dpt nak ikot kau tgk bola hari ni kt Hakim Bistro -.- aku ingat hari ni balik kampung then mak aku ckp esok baru balik. melepas dah T.T nak sorak dgn kau doh ! :3 dan rahim aku rindu kau , balik kampung tak bagi tahu aku. Arif ! sumpah kelakar kau tadi , mintak duit sorang sorang nak beli maggie . time aku mintak kau tak kasi T.T sedih doh .. Okay , that all today :) have a Great day today !



Older



Amirul Asyraf. Fifteen, Rawang.




DSLR
iPod
8A's for PMR
Life partner




ShoutMix chat widget